Special Offers
 

Bonnefanten Kunstuitleen versiert Limburg… met kunst!

Droomt u al een tijdje van een mooi kunstwerk aan de muur? Hoezo te duur? Vanaf € 5,- per maand bent u al abonnee en geniet u van kunst in uw huis!
De collectie van Bonnefanten Kunstuitleen bestaat uit ruim 6000 werken van zowel gerenommeerde als jonge, veelbelovende kunstenaars.
Schilderijen, tekeningen, gouaches, foto's, aquarellen, grafiek en sculpturen van groot tot klein. Abstract of figuratief. Er is altijd een kunstwerk dat bij uw stijl past.

Kunst lenen

Door kunst te lenen kunt u experimenteren met verschillende stijlen. Uw eigen smaak ontdekken en uw huis een unieke uitstraling geven. Onze medewerkers geven u graag advies. Bovendien: kunst lenen is niet duur… Al vanaf € 5,- per maand hangt er kunst aan uw muur!

Kunst kopen

Van het maandelijkse abonnementsgeld spaart u 50% als kooptegoed (va. € 7,50). Dat kooptegoed kunt u besteden aan kunstwerken uit de collectie. In onze zes vestigingen zijn er regelmatig verkooptentoonstellingen van o.a. keramiek en handbeschilderd aardewerk. Houd onze website in de gaten voor actuele verkooptentoonstellingen.

Kunst geven

Zoekt u een origineel cadeau?
Denk dan eens aan de kunstcadeaubon! Met dit originele geschenk kan de ontvanger een abonnement afsluiten of een kunstwerk aankopen. De kunstcadeaubon is verkrijgbaar en inwisselbaar bij alle vestigingen van Bonnefanten Kunstuitleen. Ook leuk om te geven bij een verhuizing, verjaardag, bruiloft of jubileum!

Word lid!

Als abonnee van Bonnefanten Kunstuitleen profiteert u het hele jaar van gratis toegang tot het Bonnefantenmuseum in Maastricht, het Museum Van Bommel Van Dam en het Limburgs Museum in Venlo. Lees meer over tarieven en klant worden.

Kunstuitleen voor bedrijven

Ook veel bedrijven en instellingen maken gebruik van Bonnefanten Kunstuitleen. Bezoek één van de vestigingen in Limburg en laat u deskundig adviseren over de mogelijkheden voor úw organisatie! Hiervoor gelden uiteraard aparte tarieven.
Bonnefanten Kunstuitleen maakt graag een offerte op maat voor u.