Special Offers
 

Special Offers

Sinds de oprichting in 1975 heeft Bonnefanten Kunstuitleen werken aangekocht bij gerenommeerde regionale en nationale kunstenaars. Een aantal werken is al enkele tientallen jaren in onze collectie aanwezig. Om zeer uiteenlopende redenen zijn ze niet doorverkocht en lenen ze tegenwoordig nog zelden uit. Hierdoor is een soort ijzeren voorraad ontstaan van inhoudelijk goede en interessante kunst, maar niet meer passend binnen de huidige kaders. Wij willen deze werken graag een nieuw thuis gunnen en daarom biedt Bonnefanten Kunstuitleen deze werken te koop aan tegen een sterk gereduceerde prijs. In de overtuiging dat de echte kunstliefhebber c.q. kunstverzamelaar ze op waarde weet te schatten en de werken weer volledig tot hun recht komen.

De opbrengst van de verkoop van deze werken zal worden ingezet ter optimalisering van Bonnefanten Kunstuitleen.

De selectie werken die te koop worden aangeboden kunt u zowel online op deze website als ook in onze dependance in Maastricht bekijken. Dit laatste is uitsluitend mogelijk op afspraak.

Neem hiervoor contact op met Ellen van Wieringen, onze dependancebeheerder in Maastricht, op openingsdagen tussen 11.00-17.00 uur via 043-3290195.

Bekijk de Special Offers